Настан: ПОДАЈ РАКА И ПРОМЕНИ ЖИВОТ!

Во Вторник во 19:00 часот во Штип ќе се одржи централен настан по повод денот на згрижувачките семејства, со наслов „ПОДАЈ РАКА И ПРОМЕНИ ЖИВОТ!“

СТАНИ ЗГРИЖУВАЧ.
Манифестацијата ќе се одржи на ПЛОШТАДОТ СЛОБОДА ВО 19:00 ЧАСОТ