ИНФО ТЕЛЕФОН 076-475-050

Поради најавениот студен бран со многу ниски температури, најранливите категории на граѓани, бездомници, за навремено интервенирање да се јават на телефон 076-475-050

Соопштенија

За нас

ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа – Штип.

Формиран и работи од 1969 година со месна надлежност за општина Штип.

Повеќе детали